ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέτσολα: «Αποφασιστικό έτος για την Ευρώπη το 2024»

Μέτσολα: «Αποφασιστικό έτος για την Ευρώπη το 2024»

Με τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πραγματοποιούνται τον Ιούνιο, «το 2024 θα είναι ένα αποφασιστικό έτος για την Ευρώπη», αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της που αναρτάται στην πλατφόρμα X, η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

«Η ψήφος σου μετράει, θα δείξει την κατεύθυνση της πορείας μας και θα αποφασίσει για την Ευρώπη που θέλεις να δεις», σημειώνει, αναφέροντας ότι «σήμερα η ΕΕ είναι πιο δυνατή και πιο ενωμένη από ποτέ πριν, όμως ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να γίνεται η Ευρώπη μας πιο δίκαιη και πιο ασφαλής».

Αναφέρει, ακολούθως, ότι ο κόσμος ζητά μία Ευρώπη με περισσότερη ισότητα, «όπου ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να ανελιχθεί, ανεξάρτητα από το ποιος ή από που είναι», όπως επίσης και ότι ζητά μία ευημερούσα Ευρώπη, «που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της ψηφιοποίησης και της πράσινης μετάβασης».

«Μία Ευρώπη που ακούει, που καταλαβαίνει, που φέρνει αποτέλεσμα, μία Ευρώπη που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τους γείτονές της εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας», προσθέτει η κ. Μέτσολα, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν και να δηλώσουν ποια είναι η αλλαγή που θέλουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top