Βασιλιάς Κάρολος τίμησε τον Κύπριο designer Μιχάλη Αναστασιάδη

Βασιλιάς Κάρολος τίμησε τον Κύπριο designer Μιχάλη Αναστασιάδη

Τον Κύπριο designer, Μιχάλη Αναστασιάδη, για τη σημαντική διάκριση ΟΒΕ (The Most Excellent Order of the British) του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, συγχαίρει, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στην πλατφόρμα «Χ», η Υφυπουργός Πολιτισμού, Λίνα Κασσιανίδου.

«Ο Βασιλιάς Κάρολος τίμησε ένα σπουδαίο Κύπριο designer, τον Μιχάλη Αναστασιαδη, με O.B.E (Officer of the Order of the British Empire) για την συνεισφορά του στον χώρο του design. Εμείς όλοι οι φίλοι του νιώθουμε περήφανοι για αυτή την εξαιρετική τιμή που επιστεγάζει χρόνια δημιουργικής εργασίας. Μπράβο και πάλι μπράβο», γράφει η κ. Κασσιανίδου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.