Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα για κυβεία - Τους «τσάκωσαν» με φίσιες και τραπουλόχαρτα

Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα για κυβεία - Τους «τσάκωσαν» με φίσιες και τραπουλόχαρτα

Νέα υπόθεση κυβείας, αυτή τη φορά στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο σε υποστατικό, που έγινε χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση του φαινομένου.

Πέντε πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, καθώς και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου.

Έλεγχο στο υποστατικό διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Πάφου, γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης. Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν τα πέντε πρόσωπα, ηλικίας από 58 μέχρι 77 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία με τραπουλόχαρτα και με φίσιες.

Τα πέντε πρόσωπα και ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα κυβείας που φέρεται να διέπραξαν, ενώ αναμένεται να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.