Φορτωμένοι με την «πραμάτεια» τους πιάστηκαν τρεις νεαροί στη Λάρνακα - Έμπλεξαν με αυτά που είχαν στο όχημα τους

Φορτωμένοι με την «πραμάτεια» τους πιάστηκαν τρεις νεαροί στη Λάρνακα - Έμπλεξαν με αυτά που είχαν στο όχημα τους

Στη σύλληψη τριών προσώπων, υπόπτων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών προχώρησε χθες στην επαρχία Λάρνακας η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Οι τρεις ύποπτοι, άντρες ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα μετά τον εντοπισμό στο αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν χθες σε περιοχή της Λάρνακας, ποσότητας κοκαΐνης, βάρους 256 γραμμαρίων, καθώς και κάνναβης, βάρους 10 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν οι τρεις ύποπτοι, με οδηγό τον 23χρονο. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, ανευρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε άσπρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 256 γραμμαρίων περίπου, καθώς και δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων περίπου.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Κατά τις έρευνες που έγιναν στη συνέχεια, στην κατοικία του 23χρονου εντοπίστηκαν ακόμη 38 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δύο γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.