«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Σταύρου - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Σταύρου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 50χρονου Σταύρου Σταύρου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (27/12) στο όχημά του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός του προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία «σήμερα γύρω στις 06.30 το πρωί, διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν νεκρό στη θέση του οδηγού σαλούν αυτοκινήτου, που βρισκόταν μετά τη διασταύρωση Πύργων/ Κόρνου προς Κόρνο, άνδρας ηλικίας 50 ετών. Πρόκειται για τον Σταύρο Σταύρου από τα Λύμπια».

Προστίθεται ότι «από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι ενώ ο 50χρονος κατευθυνόταν προς Κόρνο, παρέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά και συγκρούστηκε σε περίφραξη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Από τις εξετάσεις στην σκηνή αλλά και την επιθεώρηση της σορού, φαίνεται ότι πιθανόν ο θάνατος του να μην είναι συνεπεία δυστυχήματος αλλά παθολογικών προβλημάτων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE