Προσθήκη τουρκικής γλώσσας στην ηλεκτρονική Υπηρεσία Εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προσθήκη τουρκικής γλώσσας στην ηλεκτρονική Υπηρεσία Εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Το Digital Services Factory του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ενημερώνει με ανακοίνωση ότι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Εγγραφής στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο για άτομα ηλικίας από 18-25, η οποία υποστηρίζει πλέον και την τουρκική γλώσσα.

Όπως αναφέρεται, αυτοί που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για εγγραφή στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο είναι άτομα τα οποία κατά τις επόμενες εκλογές θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας, είναι κάτω των 25 χρόνων, έχουν κυπριακή υπηκοότητα και ζουν μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου(έστω και αν διαμένουν προσωρινά στο εξωτερικό).

Η διαδικασία εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.