Γαλλία: Κλειστός σήμερα ο Πύργος του Άιφελ - Απεργεί το προσωπικό

Γαλλία: Κλειστός σήμερα ο Πύργος του Άιφελ - Απεργεί το προσωπικό

Ο Πύργος του Άιφελ, σύμβολο της πόλης του Παρισιού και ένα από τα μνημεία που προσελκύουν τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως, θα παραμείνει σήμερα κλειστός λόγω απεργίας του προσωπικού του, ανακοίνωσε η SETE, η εταιρεία εκμετάλλευσης του μνημείου.

Οι εργαζόμενοι στον Πύργο του Άιφελ αποφάσισαν να κατέβουν σε απεργία την 100ή επέτειο του θανάτου του μηχανικού Γκουστάβ Άιφελ για να καταγγείλουν «την σημερινή διαχείριση που οδηγεί την SETE απευθείας στον τοίχο», αναφέρει σε ανακοίνωση το συνδικάτο CGT.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE