Αιτητής πολιτικού ασύλου προσποιήθηκε τον Γάλλο στο αεροδρόμιο – Παρουσίασε πλαστό δελτίο ταυτότητας

Αιτητής πολιτικού ασύλου προσποιήθηκε τον Γάλλο στο αεροδρόμιο – Παρουσίασε πλαστό δελτίο ταυτότητας

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε την Τρίτη  η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες γύρω στις 20:00 παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων νεαρό πρόσωπο με προορισμό την Ιταλία παρουσιάζοντας γαλλικό δελτίο ταυτότητας. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πλαστό έγγραφο.

Ανακρινόμενος ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι δεν του ανήκει το δελτίο ταυτότητας και ότι είναι 29 ετών, αιτητής πολιτικού ασύλου.

Ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE