Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε όχημα 62χρονου - Κινδύνεψε διπλανή κατοικία

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε όχημα 62χρονου -  Κινδύνεψε διπλανή κατοικία

Ζημιές προκλήθηκαν σε όχημα και σε πέργολα κατοικίας στη Γεροσκήπου μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης από βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική εγκάτασταση του οχήματος.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες, Τρίτη, γύρω στις 20:15 δόθηκε πληροφορία ότι ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο σε γκαράζ κατοικίας στην περιοχή της Γεροσκήπου.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν αμέσως στην σκηνή και η φωτιά κατασβέστηκε.

Πρόσθεσε ότι από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα, ιδιοκτησίας 62χρονου μόνιμου κατοίκου Κύπρου, ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική εγκατάστασή του.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο όχημα αλλά και στην ξύλινη πέργολα της διπλανής κατοικίας, ανέφερε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE