Ιωάννα Λαμπροπούλου-Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου: Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι

Ιωάννα Λαμπροπούλου-Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου: Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι επέλεξαν για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο σύζυγος της Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου. Το ζευγάρι περνάει παραμυθένιες στιγμές στη στολισμένη πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Η ηθοποιός μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και την είδαμε μεταξύ άλλων να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγο της και να μας εύχεται: "Merry Christmas everyone! Υγεία τζαι χαρά τζι αγάπη πολλή".

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifnewescy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE