Κηφισιά: Ληστές ως Άγιοι Βασίληδες μπήκαν σε σπίτι να πουν τα κάλαντα και τους πήραν χρηματοκιβώτιο

Κηφισιά: Ληστές ως Άγιοι Βασίληδες μπήκαν σε σπίτι να πουν τα κάλαντα και τους πήραν χρηματοκιβώτιο

Τρεις δράστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες εισέβαλαν χθες το πρωί, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου σε μεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου που βρίσκεται στην Κηφισιά όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένα άτομα με το πρόσχημα να πουν τα κάλαντα.

Ένας εξ αυτών πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στον 4ο όροφο και αφαίρεσε από τη ντουλάπα μικρό πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα ρολόι άγνωστης χρηματικής αξίας, βιβλιάρια τραπέζης, κλειδιά αυτοκινήτων και προσωπικά έγγραφα.

Οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την υπόθεση εξετάζει το Α.Τ. Κηφισιάς.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE