Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα» - Δείτε βίντεο

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα» - Δείτε βίντεο

"Γενικά δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί η ζωή είναι περίεργη και ξέρω τι θέλω", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Τη δική της ανασκόπηση για το 2023 έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου μίλησε για τη γεύση που της άφησε η χρονιά που φεύγει αλλά και τους στόχους που συνειδητά δεν βάζει για τη χρονιά που έρχεται.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην Κύπρο εμείς στολίζουμε πιο πολύ τα Χριστούγεννα, τα ζούμε περισσότερο από το Πάσχα.

Δείτε όλα όσα είπε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE