Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα» - Δείτε βίντεο

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ήταν περίεργο συναίσθημα να είμαι μόνη τα Χριστούγεννα» - Δείτε βίντεο

"Γενικά δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί η ζωή είναι περίεργη και ξέρω τι θέλω", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Τη δική της ανασκόπηση για το 2023 έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου μίλησε για τη γεύση που της άφησε η χρονιά που φεύγει αλλά και τους στόχους που συνειδητά δεν βάζει για τη χρονιά που έρχεται.

«Για να είμαι ειλικρινής, στην Κύπρο εμείς στολίζουμε πιο πολύ τα Χριστούγεννα, τα ζούμε περισσότερο από το Πάσχα.

Δείτε όλα όσα είπε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.