Κατερίνα Στικούδη: Η αλλαγή που έφερε στη ζωή της η μητρότητα - Το J2US αλλά και τα Χριστούγεννα ως παιδί

Κατερίνα Στικούδη: Η αλλαγή που έφερε στη ζωή της η μητρότητα - Το J2US αλλά και τα Χριστούγεννα ως παιδί

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο "Χαμογέλα και πάλι" για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το J2US αλλά και για το πώς βίωνε τα Χριστούγεννα ως παιδί.

"Από τα παιδικά μου Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας. Μιλάμε για μεροκάματο" είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE