Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ΠτΔ: «Να στείλουμε το μήνυμα της ελπίδας» - «Εύχομαι σύντομα να δούμε την Κύπρο μας επανενωμένη» - Βίντεο

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ΠτΔ: «Να στείλουμε το μήνυμα της ελπίδας» - «Εύχομαι σύντομα να δούμε την Κύπρο μας επανενωμένη» - Βίντεο

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα για αλλυλεγγύη και ειρήνη έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Αυτές τις γιορτινές μέρες η σκέψη μας στρέφεται περισσότερο στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την στήριξή μας. Μικρούς και μεγάλους, σε ολόκληρη την Κύπρο και την διασπορά.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού ας πλημμυρίσει τις καρδιές μας με αγάπη και ανθρωπιά. Και να στείλουμε το μήνυμα της ελπίδας και της προκοπής μέσα από πράξεις αλληλεγγύης.

Εύχομαι το 2024 να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της κατοχής της πατρίδας μας. Εύχομαι σύντομα να δούμε την Κύπρο μας επανενωμένη και να δώσουμε στις επόμενες γενιές τη δυνατότητα να ζήσουν και να ευημερήσουν σε συνθήκες ασφάλειας και ειρήνης, σε ένα κράτος σύγχρονο, με στέρεα οικονομικά θεμέλια και ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Σε αυτό προσβλέπω. Για αυτό θα συνεχίσω να εργάζομαι ακατάπαυστα.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενελάος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, για προετοιμασία της αυριανής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.