Πάτρα: Οδηγός έβγαλε όπλο μετά από διαπληκτισμό

Πάτρα: Οδηγός έβγαλε όπλο μετά από διαπληκτισμό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, με οδηγό να βγάζει όπλο μετά από διαπληκτισμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στην έξοδο του νέου λιμανιού, στο ύψος του ποταμού Γλαύκου, δύο ΙΧ παραλίγο να συγκρουστούν. Προκλήθηκε ένταση μεταξύ των οδηγών για το ποιος ευθυνόταν και ξαφνικά ο ένας οδηγός έβγαλε όπλο και απείλησε τον άλλον.

Στη συνέχεια ο άνδρας με το όπλο μπήκε στο ΙΧ του και έφυγε, ενώ ο άλλος οδηγός αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία, δίνοντας κάποιος χαρακτηριστικά του δράστη και του οχήματος.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα στο σπίτι του, ο οποίος συνελήφθη, ενώ παράδωσε και το όπλο του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE