Απόλυτη καταστροφή στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της Airbus Atlantic – Πάνω από 700 εργαζόμενοι με τροφική δηλητηρίαση

Απόλυτη καταστροφή στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της Airbus Atlantic – Πάνω από 700 εργαζόμενοι με τροφική δηλητηρίαση

Με απόλυτη αποτυχία εστέφθη το χριστουγεννιάτικο δείπνο που παρέθεσε η Airbus Atlantic στη Δυτική Γαλλία, καθώς πάνω από 700 εργαζόμενοι αρρώστησαν, μετά από τροφική δηλητηρίαση, αναφέρουν οι υγειονομικές αρχές.

Το γεύμα έγινε στις 15 Δεκεμβρίου και σύντομα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Όπως μετέδωσε η Daily Mail, οι εργαζόμενοι έκαναν εμετό και εμφάνισαν διάρροια, σύμφωνα με την υγειονομική υπηρεσία ARS.

Άγνωστο παραμένει το μενού αλλά και η πηγή της μαζικής τροφικής δηλητηρίασης, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο όμιλος Airbus, μια ευρωπαϊκή κοινοπραξία, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αεροσκαφών στον κόσμο και απασχολεί 134.000 άτομα.

Πάντως, εκπρόσωπος της Airbus υποστήριξε ότι μόνον 100 άτομα αρρώστησαν.

«Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, περίπου 100 εργαζόμενοι της Airbus Atlantic αρρώστησαν μετά από ασθένεια που προκλήθηκε από τρόφιμα, μετά την κατανάλωση του χριστουγεννιάτικου γεύματος που διοργάνωσε η εταιρεία.

Φαίνεται ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και όλοι οι εργαζόμενοι αναρρώνουν καλά.

Η υγεία των εργαζομένων μας παραμένει το πρωταρχικό μας μέλημα και συνεργαζόμαστε πλήρως με την υγειονομική υπηρεσία ARS για να εντοπίσουμε την αιτία της ασθένειας και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον» δήλωσε ο εκπρόσωπος στη βρετανική εφημερίδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE