Γιάννης Πλούταρχος: «Το αν θα πετύχουν τα παιδιά μου στο τραγούδι είναι μάλλον στο χέρι τους»

Γιάννης Πλούταρχος: «Το αν θα πετύχουν τα παιδιά μου στο τραγούδι είναι μάλλον στο χέρι τους»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, ανέφερε: «Θα πάρω όλη την οικογένεια και θα πάμε στην Κρήτη, στο Ηράκλειο για τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί άνθρωποι που κάνουμε ταξίδια και είμαστε μέσα στη χαρά του κόσμου. Θα έχουμε και παράπονο; Προς Θεού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η υγεία είναι πάνω από όλα. Από το 2023 δεν θέλω να αφήσω τίποτα. Θέλω να τα κρατήσω όλα ως ανάμνηση, να παραδειγματίζομαι από τα κακώς κείμενα και από τα καλώς κείμενα και να φροντίζω να γίνουν ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE