Πάφος: Στης φυλακής τα σίδερα οι τρείς Ρώσοι που το έπαιζαν «μεγιστάνες»

Πάφος: Στης φυλακής τα σίδερα οι τρείς Ρώσοι που το έπαιζαν «μεγιστάνες»

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας , κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση και απόπειρα εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων τουριστών από τη Ρωσία.

Τα τρία πρόσωπα που είναι ηλικίας 20χρονών, 21χρόνων  και 29 χρόνων συνελήφθησαν χθες  με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Τα πιο πάνω πρόσωπα φαίνονται να εμπλέκονται σε πέντε υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και σε άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρας απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα οι τρεις Ρώσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο την 1η Σεπτεμβρίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο προέκυψε  μαρτυρία εναντίον τους ότι απέσπασαν σε πέντε περιπτώσεις αγαθά με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών και σε άλλες πέντε περιπτώσεις  αποπειράθηκαν να αποσπάσουν  αγαθά με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διεπράχθησαν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου - Άφαντος ο 48χρονος Μαρίνος

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου - Άφαντος ο 48χρονος Μαρίνος

Συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου, με το 61χρονο θύμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE