Κίνα: Γιατρός έριξε μπουνιές σε ασθενή επειδή κουνιόταν στο χειρουργείο

Κίνα: Γιατρός έριξε μπουνιές σε ασθενή επειδή κουνιόταν στο χειρουργείο

Ένας γιατρός από την Κίνα στη διάρκεια επέμβασης γρονθοκόπησε μία 82χρονη γυναίκα τρεις φορές στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στο χειρουργείο η ασθενής είχε υποβληθεί σε τοπική αναισθησία και άρχισε να κουνά το κεφάλι την ώρα που ο γιατρός έκανε επέμβαση στα μάτια της.

Προσπάθησε να της εξηγήσει να σταματήσει όμως εκείνη μιλούσε άλλη διάλεκτο και δεν καταλάβαινε τα όσα της έλεγε, με αποτέλεσμα όπως τονίζουν να αναγκαστεί να λάβει ακραία μέτρα για να σταματήσει.

Η ασθενής βγήκε με μώλωπες από το χειρουργείο με το νοσοκομείο να ζητά συγνώμη για το συμβάν και να της δίνει 70 δολάρια ως αποζημίωση, όπως είπε ο γιος της, ενώ πρόσθεσε ότι η μητέρα του είναι τυφλή από το αριστερό μάτι, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το αν έγινε λόγω των χτυπημάτων.

Το νοσοκομείο δεν ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν, απολύθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο γιατρός.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE