Κίνα: Γιατρός έριξε μπουνιές σε ασθενή επειδή κουνιόταν στο χειρουργείο

Κίνα: Γιατρός έριξε μπουνιές σε ασθενή επειδή κουνιόταν στο χειρουργείο

Ένας γιατρός από την Κίνα στη διάρκεια επέμβασης γρονθοκόπησε μία 82χρονη γυναίκα τρεις φορές στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στο χειρουργείο η ασθενής είχε υποβληθεί σε τοπική αναισθησία και άρχισε να κουνά το κεφάλι την ώρα που ο γιατρός έκανε επέμβαση στα μάτια της.

Προσπάθησε να της εξηγήσει να σταματήσει όμως εκείνη μιλούσε άλλη διάλεκτο και δεν καταλάβαινε τα όσα της έλεγε, με αποτέλεσμα όπως τονίζουν να αναγκαστεί να λάβει ακραία μέτρα για να σταματήσει.

Η ασθενής βγήκε με μώλωπες από το χειρουργείο με το νοσοκομείο να ζητά συγνώμη για το συμβάν και να της δίνει 70 δολάρια ως αποζημίωση, όπως είπε ο γιος της, ενώ πρόσθεσε ότι η μητέρα του είναι τυφλή από το αριστερό μάτι, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το αν έγινε λόγω των χτυπημάτων.

Το νοσοκομείο δεν ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν, απολύθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της κλινικής, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο γιατρός.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE