Ανοιξε η μία λωρίδα του δρόμου στο αεροδρόμιο Πάφου

Ανοιξε η μία λωρίδα του δρόμου στο αεροδρόμιο Πάφου

Άνοιξε η μία λωρίδα του δρόμου που εφάπτεται του αεροδρομίου Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airport, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και Δικαιοσύνης και σε συνέχεια της ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023 αναφορικά με τον περιορισμό στην πρόσβαση οχημάτων στο αεροδρόμιο Πάφου.

Όπως αναφέρεται λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, η λωρίδα αυτή μπορεί να χρησιμοποιούν για διέλευση όσοι επιθυμούν να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης P5, τα ενοικιαζόμενα οχήματα του P4 και όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το βενζινάδικο.

Η στάθμευση απαγορεύεται αυστηρά για όλους. Ωστόσο επισημαίνεται πως για την αποβίβαση επιβατών μπορεί να χρησιμοποιείται ο χώρος στάθμευσης P1, με τις ανάλογες χρεώσεις, οι οποίες υπάρχουν στον σύνδεσμο εδώ. 

Παράλληλα, υπάρχει δωρεάν αποβίβαση για περιορισμένο χρόνο στο χώρο στάθμευσης δίπλα από τα ταξί και οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τις κατευθυντήριες σημάνσεις.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE