Κρήτη: 12χρονος μετέτρεψε το σπίτι του σε χριστουγεννιάτικο χωριό -Δείτε φωτογραφίες

Κρήτη: 12χρονος μετέτρεψε το σπίτι του σε χριστουγεννιάτικο χωριό -Δείτε φωτογραφίες

Για κάποιους ανθρώπους ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά αφιερώνουν χρόνο στην προετοιμασία και κλέβουν τις εντυπώσεις με το αποτέλεσμα.

Έτσι και για τον 12χρονο Νικηφόρο Σταύρου-Καντεράκη, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά επιμελήθηκε μόνος του τον στολισμό στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά και τραβάει την προσοχή των περαστικών.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, το σπίτι μου μικρού Νικηφόρου χει δεκάδες δέντρα, Άγιους Βασίληδες και χιλιάδες λαμπάκια και αποτελεί ένα από τα πιο στολισμένα σπίτια στην Κρήτη, αν όχι και το πιο στολισμένο.

«Μου πήρε δύο εβδομάδες να το στολίσω και συμπληρώνω όλο και περισσότερα κάθε μέρα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο περιμένω να έρθουν», ανέφερε στην τοπική ιστοσελίδα ο 12χρονος Νικηφόρος.

 

Ασχολείται με τις κατασκευές από πολύ μικρός και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει διακοσμητής ή να ανοίξει ένα κατάστημα με διακοσμητικά είδη, για όλες τις γιορτές και τις εποχές.

Ο Νικηφόρος βέβαια, φαίνεται πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα της καριέρας του, καθώς έχει στολίσει δύο μαγαζιά στα Χανιά!

«Ο Νικηφόρος είναι ένα χαρισματικό παιδί, ταλαντούχο με δημιουργικό μυαλό. Από 2 ετών ξεκίνησε να διακοσμεί και να κάνει χειροποίητες δημιουργίες. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Κάθε χρόνο θέλει όλο και περισσότερα λαμπάκια. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μόνο κατασκευές και χειροποίητες δημιουργίες» ανέφερε η μητέρα του Νικηφόρου, Αθηνά Σταύρου.

Εικόνες με το σπίτι υπερπαραγωγή του 12χρονου στην Κρήτη:

 

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE