Στις 14 Σεπτεμβρίου η Αμερικανίδα Υφυπουργός Εξωτερικών στην Κύπρο

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Αμερικανίδα Υφυπουργός Εξωτερικών στην Κύπρο

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Κύπρο της .υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώριας Νούλαντ ανακοίνωσε χθες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η κ. Νούλαντ θα έλθει στην Κύπρο από την Ουκρανία, όπου ήδη βρίσκεται για την ετήσια συνάντηση της «Ευρωπαϊκής Στρατηγικής της Γιάλτας»

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η κ. Νούλαντ επισκέπτεται τη Λευκωσία στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, όπου θα συναντηθεί με ανώτερους Κύπριους επίσημους «για να συζητήσει την περαιτέρω προώθηση των Αμερικανο-κυπριακών σχέσεων, όπως και περιφερειακά ζητήματα».

Αναφέρει ακόμη πως η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών «θα συναντηθεί επίσης με τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων για να μεταφέρει τη συνεχιζόμενη αμερικανική υποστήριξη για ακριβοδίκαιη και διαρκή διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος μέσω της διαδικασίας υπό τη διευκόλυνση της αποστολής καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ».

Στη διάρκεια της παραμονής της θα έχει επίσης συναντήσεις με ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών κι από τις δύο κοινότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE