Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα

Είναι το στοιχείο που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εμφάνισή μας, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που πρόκειται για το πρώτο που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα, ακόμα και αν η πηγή αυτών των πληροφοριών δεν είναι απόλυτα αμερόληπτη.

Ο λόγος για δημοσκόπηση της Pantene που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πρώτο εξωτερικό χαρακτηριστικό που προσελκύει σε μια γυναίκα την πλειοψηφία των αντρών (το 74%) είναι τα μαλλιά της. Αυτά φαίνεται να είναι άλλωστε το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες (σε ποσοστό 44%), ενώ ακολουθούν τα ρούχα (26%), τα πόδια (25%) και το μακιγιάζ (4%). Μάλιστα, σύμφωνα τουλάχιστον με την ίδια πηγή πληροφοριών, είναι πιθανότερο να πλησιάσουν σε ένα μπαρ μια γυναίκα με όμορφα μαλλιά παρά με ανοιχτό ντεκολτέ.

Σε ένα σχετικό αφιέρωμα του yourtango μιλάει επίσης ο παρουσιαστής Steve Ward (της εκπομπής ριάλιτι Tough Love), δίνοντας τη δική του εξήγηση: «Όλες μπορούν να φορέσουν μια κοντή μπλούζα, ακόμα κι εγώ! Αλλά τα υγιή, περιποιημένα μαλλιά περνούν αμέσως το μήνυμα σε έναν άντρα ότι είστε υπεύθυνες, κομψές, προσεκτικές και ότι εκτιμάτε την εμφάνισή σας, χαρακτηριστικά που προσελκύουν έναν άντρα».

Αν πάλι είστε ο τύπος του επιμελώς (ή ατημελώς) ατημέλητου hair look, μην ανησυχείτε, σίγουρα θα υπάρχει κάπου εκεί έξω ένας άντρας και για εσάς, που θα σας εκτιμήσει όπως ακριβώς είστε. Αν όχι για τις αψεγάδιαστες κυματιστές μπούκλες σας, σίγουρα για τα εκφραστικά μάτια και το χιούμορ σας.

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.