Νέο περιστατικό σε σχολείο: Μαθήτρια είπε πως τσακώθηκε με συμμαθητή της και πήγαν οι συγγενείς της με «άγριες διαθέσεις» - Τους πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Νέο περιστατικό σε σχολείο: Μαθήτρια είπε πως τσακώθηκε με συμμαθητή της και πήγαν οι συγγενείς της με «άγριες διαθέσεις» - Τους πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Νέο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, σε σχολείο της επαρχίας Λεμεσού, με συγγενείς μαθήτριας οι οποίοι μετέβησαν στο χώρο και τσακώθηκαν με τον διευθυντή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν μαθήτρια ανέφερε στη μητέρα της ότι τσακώθηκε με συμμαθητή της, με τους συγγενείς της να μεταβαίνουν στο σχολείο με «άγριες διαθέσεις».

Όταν ο αδελφός και ο παππούς της εν λόγω μαθήτριας μετέβησαν στο σημείο, ξεκίνησαν να ζητούν εξηγήσεις για το περιστατικό από το διευθυντή του σχολείου.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία φόρεσε χειροπέδες στα δύο πρόσωπα, λόγω της συμπεριφοράς τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Αστυνομία.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE