Λεμεσός: Τουλάχιστον θα χορτάσουν οι κλέφτες! Άρπαξαν πίτσες και πατάτες

Λεμεσός: Τουλάχιστον θα χορτάσουν οι κλέφτες! Άρπαξαν πίτσες και πατάτες

Πεινασμένοι φαίνεται να ήταν οι κλέφτες του περιστατικού που συνέβη χθες στη Λεμεσό, αφού «άνοιξαν» το όχημα 26χρονου πλασιέ και άρπαξαν από μέσα κατεψυγμένες πίτσες και πατάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 26χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ των ωρών 15:00 της Τετάρτης (9/9) και 07:00 της Πέμπτης (10/9) άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο της εταιρίας στο οποία εργάζεται και έκλεψαν από μέσα κατεψυγμένες πίτσες και πατάτες άγνωστες μέχρι στιγμής αξίας.

Τα κλοπιμαία προϊόντα επρόκειτο να παραδοθούν σήμερα στους αγοραστές όμως απ’ ότι φαίνεται θα καταλήξουν στο στομάχι των θρασύτατων κλεφτών καθώς θεωρείται δύσκολο να επανπροωθηθούν στην αγορά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE