ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου»: Αυτό το χωριό κατάφερε να πάρει το βραβείο για το 2023

«Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου»: Αυτό το χωριό κατάφερε να πάρει το βραβείο για το 2023

Με το βραβείο 'Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου' σε δύο κατηγορίες έχει βραβευθεί για το 2023 η Κισσόνεργα από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, σε συνέχεια σχετικού διαγωνισμού και αξιολόγησης που έγινε από Επιστημονική Επιτροπή  Αξιολόγησης, στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Μαρίας Παναγιώτου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, η Κισσόνεργα έχει βραβευθεί με το βραβείο 'Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου' για τη χρονιά 2023 σε δύο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Πολιτισμός και Περιβάλλον για το έργο "Παραλιακός Πεζόδρομος Κισσόνεργας" και στην κατηγορία Αειφόρος Τουρισμός  για το έργο "Δίκτυο Διαδρομών Μελέτης της Φύσης".

Η βράβευση της Κισσόνεργας, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο και η επίδοση του Βραβείου και της Πράσινης Σημαίας θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας, Γιώργος Στυλιανού, δήλωσε ότι η βράβευση της Κισσόνεργας  είναι πολύ τιμητική για την κοινότητα και τους δημότες της, αφού αποτελεί αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών και πολιτικών που εφαρμόζει με τη στρατηγική του το Κοινοτικό Συμβούλιο  Κισσόνεργας τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως πρώτιστο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της κοινότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top