Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Ο 37χρονος Ν. Ι. Ι. από την Αλβανία είναι ο άνδρας που αναζητείται από τις Αρχές ως ο κύριος ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, οι οποίοι κατέληξαν στο σοβαρό τραυματισμό τριών νέων παιδιών από την Κρήτη.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Κυριακής, τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών κατάφεραν να «ξετρυπώσουν» και να συλλάβουν τον συνεργό του, έναν 33χρονο άνδρα από την Αλβανία. Ο άνδρας, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα καθώς νόμιζε ότι επρόκειτο για έναν απλό καβγά. Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν περίμενε ότι ο έτερος άνδρας θα πυροβολούσε. «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πρωί εντοπίστηκε και το σκουρόχρωμο τζιπ των δραστών, το οποίο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) για αποτυπώματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, εξάλλου, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Ο εύσωμος άνδρας με απόλυτη ψυχραιμία και άγνοια κινδύνου σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών, νεαρών Κρητικών, σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι.

Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, δεν λογαριάζει τους εκατοντάδες θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που περπατάνε στην οδό Ιάκχου και πυροβολεί εν ψυχρώ.

Στη συνέχεια επιβιβάζονται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές τζιπ και εξαφανίζονται ακολουθώντας γνωστή σε αυτούς διαδρομή.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE