Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
Όπως αναφέρει η Mirror, ο ντετέκτιβ παρακολούθησε τη γυναίκα και όταν έφτασε στη σχολή χορού που διατηρούσε η Telfrod την είδε να κάνει σεξ με τον... 17χρονο γιο του!
Οι αρχές της Γιούτα συνέλαβαν την 33χρονη για αποπλάνηση ανηλίκου και το ζευγάρι ασφαλώς χώρισε, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης της γυναίκας αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 17χρονο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το δικαστήριο καταδίκασε την Telford σε 150 ημέρες κοινωνικής εργασίας ενώ η σχολή χορού της έκλεισε, αναφέρει η Mirror.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις