Ισπανία: Δύο τρένα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε σταθμό στη Μάλαγα - 13 οι τραυματίες

Ισπανία: Δύο τρένα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε σταθμό στη Μάλαγα - 13 οι τραυματίες

Δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν πλευρικά το Σάββατο στον σταθμό El Chorro-Caminito del Rey της ισπανικής πόλης Μάλαγα, με συνέπεια να τραυματιστούν 13 άτομα, οι τρεις εκ των οποίων είναι ανήλικοι. Συνολικά, 270 επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο σταθμό της ισπανικής πόλης και από εκεί, αφού επιβιβάστηκαν σε άλλη αμαξοστοιχία, συνέχισαν το ταξίδι τους προς τη Σεβίλλη.

Με βάση τις αναφορές, το ένα τρένο είχε σταθμεύσει το βράδυ του Σαββάτου στη Μάλαγα και το άλλο, που κατευθυνόταν στον σταθμό από την αντίθετη κατέυθυνση, φέρεται να εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα την πλαγιομετωπική σύγκρουση.

 

 

«Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί», δήλωσε ο Φρανσίσκο Μαρτίνες, δήμαρχος της Αλόρα, του δήμου όπου βρίσκεται ο σταθμός El Chorro, σε δηλώσεις του στην Cadena Ser.

 

 

Το ατύχημα σημειώθηκε σε μια στενή περιοχή διέλευσης και η αμαξοστοιχία που εισερχόταν στον σταθμό κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE