Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα της ασφάλειας του Μπάιντεν

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα της ασφάλειας του Μπάιντεν

Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε αργά την Κυριακή με SUV της ασφάλειας του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή να απειληθεί η ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου.

Πλάνα κατέγραψαν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας να συνοδεύουν τον Μπάιντεν στη λιμουζίνα του μετά τη σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο, που υπέστη ζημιά στον προφυλακτήρα, περικύκλωσαν αστυνομικοί με προτεταμένα όπλα για προληπτικούς λόγους. Ο οδηγός σήκωσε αμέσως τα χέρια.

Την ώρα της σύγκρουσης ο Μπάιντεν ήταν σε μια απόσταση περίπου 40 μέτρων, με τις κάμερες να καταγράφουν την έκπληξη του προέδρου για τον δυνατό κρότο που ακούστηκε.

 

 

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν έβγαιναν από το αρχηγείο της εκστρατείας του, όπου γευμάτισαν με την ομάδα του. Και οι δύο είναι ασφαλείς, αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Οι Μπάιντεν επέστρεψαν αργότερα στο σπίτι τους στο Ουίλμιγκτον χωρίς άλλα επεισόδια, ενώ το πρόγραμμα του προέδρου δεν επηρεάστηκε από το περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE