Συζήτησαν το Κυπριακό Νταβούτογλου και Τουσκ

Συζήτησαν το Κυπριακό Νταβούτογλου και Τουσκ

Και το Κυπριακό συζήτησαν στην Άγκυρα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανέφερε ότι ο Τουσκ θα επισκεφθεί πρώτα τα στρατόπεδα προσφύγων στο Νιζίπ και στην συνέχεια θα πάει στην Κύπρο. Όπως είπε, συμφώνησαν όπως οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό να επικεντρωθούν περισσότερο στο αποτέλεσμα για τον τερματισμό της κρίσης.

"Μακάρι τις επόμενες ημέρες οι επαφές μας να συνεχιστούν με αυξανόμενο ρυθμό", είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE