Πέθανε ο εμίρης του Κουβέιτ σε ηλικία 86 ετών

Πέθανε ο εμίρης του Κουβέιτ σε ηλικία 86 ετών

Ο εμίρης του Κουβέιτ σεΐχης Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.

Νωρίτερα το Reuters είχε μεταδώσει ότι η κρατική τηλεόραση του Κουβέιτ διέκοψε το τακτικό πρόγραμμά της και μετέδιδε στίχους του Κορανίου, κάτι το οποίο μπορεί πιθανόν να έδειχνε ότι πέθανε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο εμίρης του Κουβέιτ σεΐχης Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στα τέλη Νοεμβρίου λόγω έκτακτων ιατρικών λόγων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE