Έκαναν «στάχτη και μπούρμπερη» Λύκειο στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους

Έκαναν «στάχτη και μπούρμπερη» Λύκειο στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές λίγο μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 00:45 τα μεσάνυχτα, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Στρόβολο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση αλλά και Αστυνομία, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στις αίθουσες του Λυκείου αλλά και στα τζάμια, πιθανότατα από ρίψη πετρών.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ανηλίκων για την υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας. 

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE