Tους έμεινε ο νεκρός στο ψυγείο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας!

Tους έμεινε ο νεκρός στο ψυγείο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας!

Αλαλούμ με την σορό του 48χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, την περασμένη Τρίτη σε κεντρικό δρόμο στη Λευκωσία.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο 48χρονος, από την Ελλάδα, έχει δυο παιδιά. Το ένα στην Κάρπαθο και το άλλο στην Αμερική και παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου τους ενημέρωσαν, για το τραγικό συμβάν, ζητώντας την συγκατάθεση τους για να προχωρήσει η διαδικασία νεκροτομής, κανείς δεν ασχολήθηκε.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, όταν γύρω στην 1 το μεσημέρι για άγνωστο λόγο, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.

Περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο, με το οποίο ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί, διαπίστωσαν απλώς το θάνατο του.

Εκ τότε παρέμεινε στο νεκροτομείο, με τη διαδικασία νεκροτομής να προσκρούει στο γεγονός ότι οι συγγενείς του Α΄ Βαθμού, σύμφωνα με την νομοθεσία θα πρέπει να δώσουν την εξουσιοδότηση, στις αστυνομικές αρχές να προχωρήσει η διαδικασία νεκροτομής επί της σορού του.

Το παιδί του από την Κάρπαθο είπε ότι δεν έχει χρήματα για να έρθει στην Κύπρο, για να παραλάβει τον πάτερα του, ενώ το άλλο βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Την μέρα του θανάτου του η πρωτεύουσα ήταν «πνιγμένη» στη σκόνη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE