Ουκρανία: Βουλευτής πέταξε τρεις χειροβομβίδες σε τοπικό συμβούλιο

Ουκρανία: Βουλευτής πέταξε τρεις χειροβομβίδες σε τοπικό συμβούλιο

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από όσα έγιναν σε τοπικό συμβούλιο, στη νοτιοδυτική Ουκρανία, όταν βουλευτής πέταξε τρεις χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ουκρανίας, από τις χειροβομβίδες που πέταξε ο βουλευτής, τραυματίστηκαν 26 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ίδιος βουλευτής νοσηλεύεται στην εντατική.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE