Έντονος ο ΠτΔ: «Φυσικά κι αν έχω πρόσκληση από τον Ερντογάν θα το επιδιώξω» - Μίλησε για σκοπιμότητες

Έντονος ο ΠτΔ: «Φυσικά κι αν έχω πρόσκληση από τον Ερντογάν θα το επιδιώξω» - Μίλησε για σκοπιμότητες

«Λανθασμένο μήνυμα» για τον γεωπολιτικό ρόλο που θέλουμε να διαδραματίσουμε στην Ανατολική Μεσόγειο θα στείλει η ΕΕ στον κόσμο αν στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν καταλήξουν σε συμπεράσματα για τον πόλεμο στο Ισραήλ, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά την πρόσκληση προς τον ίδιο από τον Τούρκο Πρόεδρο για συνάντηση, ο Νίκος Χριστοδουλίδης σχολίασε πως «στην παρούσα συγκυρία που βρισκόμαστε το Κυπριακό δεν προσφέρεται για επικοινωνιακούς σκοπούς και άλλες σκοπιμότητες. Φυσικά και αν έχω πρόσκληση από τον κ. Ερντογάν θα το επιδιώξω. Και το έχω μεταφέρει και στον ίδιο προσωπικά και μέσω τρίτου. Αλλά, με όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αν υπήρχε και ένα ενδεχόμενο να γίνει αυτή η συνάντηση, σίγουρα με όλα αυτά δεν βοηθούν σε καμία απολύτως περίπτωση».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE