Αννίτα Δημητρίου: «Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου σε τακτά χρονικά διαστήματα»

Αννίτα Δημητρίου: «Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου σε τακτά χρονικά διαστήματα»

Έχουμε επανειλημμένως διατυπώσει τη θέση πως η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Το Κυπριακό, άλλωστε, ανέφερε η κ. Δημητρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση αλλά συλλογικά την πολιτική ηγεσία.

«Επαναφέρουμε γι’ άλλη μια φορά το εν λόγω αίτημά μας, θεωρώντας άστοχη την εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης να επικοινωνούν οι πολιτικοί αρχηγοί τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο για να ενημερώνονται για τις τρέχουσες εξελίξεις», πρόσθεσε.

Επίσης, είπε, «για τόσο σοβαρά θέματα δεν μπορεί οι πολιτικοί αρχηγοί και οι θεσμοί να ενημερώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως είναι οι σημερινές πληροφορίες για πρόσκληση του Τούρκου Προέδρου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί την Άγκυρα ή ακόμη και να μην υπάρχει καμία ενημέρωση».

Ακριβώς, συμπλήρωσε η κ. Δημητρίου, το Εθνικό Συμβούλιο είναι το όργανο στο οποίο μπορεί να υπάρξει η ορθή και έγκαιρη ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων, καθώς και ο συλλογικός χειρισμός των θεμάτων που αφορούν το εθνικό μας πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE