ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Levi's®: Ένα χριστουγεννιάτικο, cozy opening για το πρώτο exclusive store στην Κύπρο

Levi's®: Ένα χριστουγεννιάτικο, cozy opening για το πρώτο exclusive store στην Κύπρο

Το brand Levi's® αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στον χώρο του denim ενδύματος σε όλον τον κόσμο. Πλέον, με μια ξεχωριστή παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, χάρη στο νέο κατάστημα στην Πάφο. Ένα κατάστημα, τα εγκαίνια του οποίου είχαν το απαραίτητο holiday spark!

Η Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για το Kings Avenue Mall της Πάφου. Το επίσημο opening του νέου καταστήματος Levi's® -το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα στον Νοέμβριο του 2023- ήταν το γεγονός της ημέρας. Μιας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις γιορτές, είχε ως άξονα τη χριστουγεννιάτικη συλλογή του brand με τίτλο “It’s Giving Season”. Μια καμπάνια που προβάλλει σε festive διάθεση τη σημασία τού να προσφέρεις χρόνο, αγάπη, καθώς και δώρα γεμάτα σημασία που θα κρατήσουν. 



Όπως είναι αναμενόμενο, ο χώρος είχε διαρρυθμιστεί ανάλογα, για να υποδεχθεί όλες και όλους τους Levi's® fans: το εορταστικό backdrop για φωτογραφίες στην είσοδο, το customization corner όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να κολλήσουν χριστουγεννιάτικα patches στα denim outfits τους, το θεματικό photo corner με χριστουγεννιάτικα “it’s Giving season” στολίδια. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε τα Xmas tunes χάρη στο DJ set, ούτε τα -παραδοσιακά αλλά και με Levi's® twist- χριστουγεννιάτικα ροφήματα, όπως ζεστή σοκολάτα, “jean-ger” ale και ζεστό τσάι με κανέλα.

Τέλος, ξεχωριστό παλμό στο event έδωσαν οι καλεσμένοι του. Άνθρωποι των media, fashion personalities -όπως στιλίστες και influencers- καθώς και διάσημοι Κύπριοι celebrities. Ανάμεσά τους, οι Μάριος Πρίαμος, Εβελίνα Σκίτσκο, Κάλια Ελευθερίου, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Τζώρτζια Παναγή, Νάσια Σιαηλά, Μιχάλης Χρίστου, Σταύρος Γεωργίου και Μύρια Κυριακίδου.



Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Όμιλο Φάις -στο brand portfolio του οποίου ανήκει η Levi's® και έχει τη διανομή- μιας και είναι το πρώτο mono-brand store που ανοίγει στην Κύπρο, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand στην αγορά του νησιού. Επόμενο ήταν λοιπόν το opening να συνοδευτεί από ένα τέτοιο event, όπου το festive πνεύμα κυριάρχησε και κέρδισε τις καρδιές όλων των καλεσμένων!



Σχετικό φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ: https://we.tl/t-HmiBROtw8S

Σχετικά με τη Levi's®:
Η Levi's εκφράζει την επιτομή του κλασικού αμερικανικού στιλ και της απαράμιλλης κομψότητας. Από τη δημιουργία τους από τη Levi Strauss & Co. το 1873, τα τζιν της Levi's έχουν γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα είδη ρουχισμού στον κόσμο, κατακτώντας την πιστότητα των denim fans από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η γκάμα προϊόντων της μάρκας Levi's συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από τη δημιουργία καινοτόμων fashion κομματιών που ξεχωρίζουν στον κλάδο της ένδυσης. Τα πρωτοποριακά τζιν και αξεσουάρ του brand είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 110 χώρες, επιτρέποντας στο κοινό σε όλο τον κόσμο να εκφράσει το προσωπικό του στιλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand Levi's, τα προϊόντα και τα καταστήματά του, επισκεφθείτε το www.levi.com.

Σχετικά με τη Levi Strauss & Co.:
Η Levi Strauss & Co. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενδυμάτων με παγκόσμια αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα και ένας παγκόσμιος ηγέτης στα τζιν. Η εταιρεία σχεδιάζει και αγοράζει τζιν, ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά έχοντας στο portfolio της τα brands Levi's®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™, Denizen® και Beyond Yoga®. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται σε περισσότερες από 110 χώρες μέσω αλυσίδων καταστημάτων, πολυκαταστημάτων, e-shop και μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου περίπου 3.200 αποκλειστικών καταστημάτων και shop-in-shop. Τα καταχωρημένα καθαρά έσοδα της Levi Strauss & Co. για το 2021 ήταν 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://levistrauss.com, ενώ για τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις της εταιρείας, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://investors.levistrauss.com.

Για πληροφορίες που αφορούν τη Levi’s®, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Ηλιάνα Γράβαλου, Μarketing Brand Manager, στο 6951665129 ή στο [email protected] 

Για πληροφορίες που αφορούν τον Όμιλο Φάις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κο Κώστα Νούσια, Group Marketing Director, στο 6948684502 ή στο [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top