Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Αλκίνοου τρία χρόνια μετά τον θάνατό του - «Σε βλέπω ακόμα…»

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Αλκίνοου τρία χρόνια μετά τον θάνατό του - «Σε βλέπω ακόμα…»

«Σε βλέπω ακόμα...Ευτυχώς. Δε σε βλέπω να μεγαλώνεις όμως. Δυστυχώς» είναι τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου Αλκίνοου.

Ο Αλκίνοος έφυγε στις 9 Δεκεμβρίου 2020, λίγο πριν κλείσει 9 χρονών. Τον Δεκέμβριο του 2017, διαγνώστηκε με σάρκωμα του Ewing, ένα είδος καρκίνου των οστών που εμφανίζεται κυρίως σε άτομα παιδικής ηλικίας.

Ο πατέρας του Αρτέμης Αρτεμίου, μετά το θάνατο του παιδιού του, ίδρυσε το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, το οποίο συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου. Η αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Τρια χρόνια μετά το μεγάλο ταξίδι του Αλκίνοου, ο πατέρας του τίμησε τη μνήμη του γιου του μέσα από μια ανάρτηση η οποία λυγίζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE