Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, σε καφενείο στην Πάφο. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Τον έλεγχο στο καφενείο διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Πάφου, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πέντε κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE