Σε συναγερμό οι Αρχές: Περισσότεροι από 200 μετανάστες σε τρεις βάρκες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο

Σε συναγερμό οι Αρχές: Περισσότεροι από 200 μετανάστες σε τρεις βάρκες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία όταν ραντάρ της εντόπισαν την Τρίτη σκάφη με παράτυπους μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η πρώτη βάρκα εντοπίστηκε η ώρα 14:15, σε απόσταση 10 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο και σε αυτή φέρεται να επέβαιναν 76 παράτυποι μετανάστες

Η δεύτερη βάρκα εντοπίστηκε η ώρα 16:20, 17 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο και σε αυτή φέρεται να επέβαιναν 19 παράτυποι μετανάστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Λιμενικης και Ναυτικης Αστυνομιας για τρίτη βάρκα η οποία εντοπίστηκε η ώρα 17:30 σε απόσταση 7 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Η βάρκα είναι υπερφορτωμένη και με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρεται να επιβαίνει σε αυτήν αριθμός παράτυπων μεταναστών που ξεπερνά τους 100.

Οι παράτυποι μετανάστες από τις δυο πρωτες βάρκες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην Μαρίνα Αγιας Ναπας από σκάφη της Λιμενικης και Ναυτικης Αστυνομιας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE