Σε συναγερμό οι Αρχές: Περισσότεροι από 200 μετανάστες σε τρεις βάρκες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο

Σε συναγερμό οι Αρχές: Περισσότεροι από 200 μετανάστες σε τρεις βάρκες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία όταν ραντάρ της εντόπισαν την Τρίτη σκάφη με παράτυπους μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η πρώτη βάρκα εντοπίστηκε η ώρα 14:15, σε απόσταση 10 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο και σε αυτή φέρεται να επέβαιναν 76 παράτυποι μετανάστες

Η δεύτερη βάρκα εντοπίστηκε η ώρα 16:20, 17 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο και σε αυτή φέρεται να επέβαιναν 19 παράτυποι μετανάστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Λιμενικης και Ναυτικης Αστυνομιας για τρίτη βάρκα η οποία εντοπίστηκε η ώρα 17:30 σε απόσταση 7 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Η βάρκα είναι υπερφορτωμένη και με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρεται να επιβαίνει σε αυτήν αριθμός παράτυπων μεταναστών που ξεπερνά τους 100.

Οι παράτυποι μετανάστες από τις δυο πρωτες βάρκες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην Μαρίνα Αγιας Ναπας από σκάφη της Λιμενικης και Ναυτικης Αστυνομιας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE