Λετυμπιώτης: «Προχωρεί η επικαιροποίηση σχεδίου ανάπτυξης με τη Chevron»

Λετυμπιώτης: «Προχωρεί η επικαιροποίηση σχεδίου ανάπτυξης με τη Chevron»

Υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα βήματα με τη Chevron, και τα δύο μέρη, μέσα από τις συγκλίσεις, προχωρούν στην επικαιροποίηση του υφιστάμενου σχεδίου ανάπτυξης και παραγωγής, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των ΜΜΕ, ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει την πεποίθηση πως η παρουσία μιας εταιρείας όπως η Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης. «Και δεν κατανοούμε την επιμονή κάποιων να αμφισβητούν τα όσα λέμε κάθε εβδομάδα», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι η Chevron ζήτησε παράταση 12 μηνών, ο Εκπρόσωπος ανέφερε πως "βρισκόμαστε σε πολύ καλή πορεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των ενεργειακών σχεδιασμών".

«Θα συνιστούσα υπομονή αν πράγματι αυτό που επιθυμούμε είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον του ενεργειακού μας σχεδιασμού και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις με την ολοκλήρωση των συζητήσεων», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE