Λευκωσία: «Έκανα τρεις μέρες να φάω» - Kρουασάν με τρίχες από ζώο

Λευκωσία: «Έκανα τρεις μέρες να φάω» - Kρουασάν με τρίχες από ζώο

Αηδία προκαλούν οι φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε, τη Τετάρτη, ο Ιωάννης Καρανέλλας, στην ομάδα, «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε», στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγραψε ο Ιωάννης, πρόκειται για κρουασάν, τα οποία αγόρασε από πολύ γνωστή  αλυσίδα υπεραγορών.

Λίγο έλειψε να κάνει εμετό με αυτό, που αντίκρισε. Το κολατσιό, το οποίο έτρωγε με τόση λαχτάρα στη δεύτερη δαγκωματιά του έκρυβε εκπλήξεις… Τρίχες από ζώο, όπως ισχυρίζεται.

Η ανακάλυψη… του προκάλεσε τόση αηδία, που έκανε τρεις μέρες να φάει, όπως λέει.

Τις φωτογραφίες συνοδεύει, το πιο κάτω σχόλιο

«…μετά από 10 τηλεφωνήματα μέχρι και στα κεντρικά στην Ελλάδα μου είπαν να περάσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω 68 σεντ.... ούτε να απολογηθούν ούτε τίποτα που ταΐζουν τον κόσμο σκουπίδια......»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.