Αγροτικές Οργανώσεις: Γιατί δεν συμμετείχαν ΠΕΚ, Νέα Αγροτική κίνηση και Ευρωαγροτικός στην διαμαρτυρία στο Προεδρικό

Αγροτικές Οργανώσεις: Γιατί δεν συμμετείχαν ΠΕΚ, Νέα Αγροτική κίνηση και Ευρωαγροτικός στην διαμαρτυρία στο Προεδρικό

Τον λόγο για τον οποίο δεν συμμετείχαν στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι πατατοπαραγωγοί και σιτηροπαραγωγοί έξω από το Προεδρικό, εξήγησαν σε κοινή ανακοίνωση τους οι αγροτικές οργανώσεις ΠΕΚ, Νέα Αγροτική κίνηση και Ευρωαγροτικός.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Μετά την συνάντηση που είχαμε στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την οποία συζητήσαμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, ιδιαίτερα την μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής, η κυβέρνηση μας ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις της όπως είχε υποσχεθεί.

Οι Αγροτικές Οργανώσεις ΠΕΚ, ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και ΕΥΡΩΑΓΡΟΤΙΚΟΣ κρίνουμε θετική υπό τις περιστάσεις, την απόφαση για παραχώρηση οικονομικής βοήθειας ύψους €4.3 εκ προς τους πατατοπαραγωγούς και τους σιτοπαραγωγούς γι' αυτό και δεν συμμετείχαμε επίσημα στην σημερινή εκδήλωση έξω από το Προεδρικό την οποία θεωρούμε αχρείαστη.

Ευελπιστούμε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και ότι θα στηρίξει και άλλους κλάδους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από το ψηλό κόστος παραγωγής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE