Έτσι έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό! Τι αναφέρει η Αστυνομία – 10 νεκροί στη πόλη το 2015

Έτσι έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό! Τι αναφέρει η Αστυνομία – 10 νεκροί στη πόλη το 2015

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε, λίγο μετά τις 20:00, ο 78χρονος Πολυνείκης Κυριάκου, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην οδό Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, ο άτυχος 78χρονος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη, βρίσκοντας ακαριαίο το θάνατο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη και ανακρίνεται.

Λεμεσός: O Πολυνείκης Κυριάκου νεκρός στην άσφαλτο! Η λεπτομέρια που ίσως οδήγησε στο μοιραίο

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το όχημα φαίνεται να κινείτο με χαμηλή ταχύτητα, ωστόσο η οδηγός φαίνεται να μην αντιλήφθηκε έγκαιρα τον 78χρονο, που φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα.

Οι εξετάσεις της τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο, το οποίο ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους 10, για την Επαρχία Λεμεσού, μέσα στο 2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE