Προσπάθησε να φύγει από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει - Φόρεσε χειροπέδες 41χρονος

Προσπάθησε να φύγει από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει - Φόρεσε χειροπέδες 41χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 41 ετών προχώρησε η Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατάστημα που βρίσκεται εντός πολυκαταστήματος στην Πάφου σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων, Μιχάλη Νικολάου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ύποπτος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι εποσκέφθηκε το πιο πάνω κατάστημα και προσπάθησε να εξέλθει από αυτό δίχως να πληρώσει. Αμέσως στο μέρος κλήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας εντόπισαν το ύποπτο πρόσωπο και σε έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι σε τσάντα πλάτης εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα αξίας €118 με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου την ίδια ημέρα καταγγέλθηκε επίσης ότι στις 7 Δεκεμβρίου προέβηκε ξανά σε κλοπή προϊόντων από το ίδιο κατάστημα αξίας αυτή τη φορά €92. Ο 41χρονος επανασυνελήφθει και για την δεύτερη καταγγελία και τελεί υπό κράτηση.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.