Μεγάλη ποσότητα από τσακίλι διασκορπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο - Κανονικά η κυκλοφορία

Μεγάλη ποσότητα από τσακίλι διασκορπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο - Κανονικά η κυκλοφορία

Μεγάλη ποσότητα από τσακίλι είχε διασκορπιστεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου και Τσερίου, περιοχή Χαλεπιανών, γύρω στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, κανονικά συνεχίζει πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, όπου νωρίτερα το πρωί σήμερα είχε διασκορπιστεί ποσότητα από τσακίλι, σε σημείο στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου και Τσερίου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία. Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας και καθαρισμό του αυτοκινητοδρόμου. Ο αυτοκινητόδρομος έχει καθαριστεί, με την τροχαία κίνηση να συνεχίζει κανονικά, γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρούνται άλλα σοβαρά προβλήματα, το πρωί σήμερα Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, συστήνεται προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, αφού λόγω των βροχών του τελευταίου 24ωρου, ενδεχομένως σε διάφορα σημεία οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία στον σύνδεσμο https://www.cypruspolicenews.com/archives/10991.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE