Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κράνος αστυνομικού λόγω νέου challenge στο TikTok - Δράστης ένας 20χρονος φοιτητής

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κράνος αστυνομικού λόγω νέου challenge στο TikTok - Δράστης ένας 20χρονος φοιτητής

Το κράνος ενός αστυνομικού, προκειμένου να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στα social media, έκλεψε ένας 20χρονος φοιτητής εχθές στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης εχθές το βράδυ, όταν ο 20χρονος πήρε το κράνος από σταθμευμένη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ, ενώ λίγο αργότερα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φοιτητής περνούσε από το σημείο με την παρέα του και αντιλαμβανόμενος πάνω στην αστυνομική μοτοσικλέτα το κράνος, το πήρε προκειμένου να πραγματοποιήσει νέο challenge στο TikTok.

Ο ίδιος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί για κλοπή στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE