Ένοχος 30χρονος για εισαγωγή κοκαΐνης - Εντοπίστηκε σε φίλτρα αέρος μοτοσικλέτας - Πόσα χρόνια θα «κάτσει» στη φυλακή

Ένοχος 30χρονος για εισαγωγή κοκαΐνης - Εντοπίστηκε σε φίλτρα αέρος μοτοσικλέτας - Πόσα χρόνια θα «κάτσει» στη φυλακή

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών καταδίκασε σήμερα 8/12 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, άντρα ηλικίας 30 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών.

Η υπόθεση αφορά ποσότητα κοκαΐνης βάρους 265 γραμμαρίων περίπου, που εντόπισε και κατάσχεσε στις 10 Μαρτίου του 2022 η ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων.

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για άφιξη πακέτου στην Κύπρο, το οποίο πιθανό να περιείχε ναρκωτικά, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν και έλεγξαν το συγκεκριμένο πακέτο, μετά από έρευνα σε γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών, στη Λάρνακα.

Όπως διαπιστώθηκε εντός του πακέτου υπήρχαν τρία καρμπυρατέρ μοτοσικλέτας με ενσωματωμένα φίλτρα αέρος. Μέσα σε κάθε φίλτρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα άσπρης συμπαγούς ουσίας, συνολικού βάρους 265 γραμμαρίων περίπου, η οποία φαινόταν να είναι κοκαΐνη.

Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις είχει εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον 29χρονου (σήμερα 30χρονος), κατοίκου Λευκωσίας. Εναντίον του είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE