Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προέβη μητέρα 14χρονης μαθήτριας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι».

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 14χρονης ανέφερε ότι μαθήτρια έδειχνε φωτογραφία της 14χρονης σε όλο το σχολείο. Η φωτογραφία, όπως καταγγέλλει η μητέρα, πρόκειται για πειραγμένη γυμνή φωτογραφία της κόρης της.

Σύμφωνα με την μητέρα, η διεύθυνση του σχολείου είναι ενήμερη για το περιστατικό, με τον διευθυντή να είχε πει στην 14χρονη ότι ξέρει τον πατέρα της μαθήτριας με την πειραγμένη φωτογραφία και μάλλον είναι ο λόγος που δεν διερευνήθηκε το περιστατικό.

«Δεν έχω καμία ανταπόκριση από το σχολείο», επεσήμανε, ενώ η μητέρα προέβη και σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE